Cremer

Hudpleje serien Fur Moler Care

Er en økologisk hudplejeserie med øen Furs mange naturlige planter og råstoffet Moler. V/ Lisbeth Klode

Fur Moler Care dag creme

Dagcremen med sit 100 % naturlige indhold tilfører fugt til huden og giver en følelse af glød og smidighed.

Fur Moler dagcreme m/ hyben tilfører huden fugt og giver glød, den giver et frisk og ungdommeligt udseende .Kiselalgerne ,som er 80 % af indholdet i moleret, optager fugten samt alle virkestofferne fra cremen og frigør det langsomt i huden ved påsmøring. Altså en slags depotcreme.

Den Økologiske dagcreme m/ hyben indeholder Destilleret vand, økologisk tidselolie, økologisk Aloe Vera, 10-15% moler, som indeholder forskellige mineraler f.eks. svovl, jern og magnesium , Lanettevoks( en blanding af fedtalkoholer baseret på mættede fedtsyrer fra kokosolie og palmekerneolie) samt fedtsyre fra rapsolie og palmekerne olie, Glycerin, natriumbenzoat og E- vitamin olie.

Dertil kommer økologisk Salvie ekstrakt -hyben- morgenfrue- brandnælde-tang og Havtorn, alle udtrukket i alkohol. Dertil tilsættes Squalan samt A vitamin og endeligt Jasmin olie fra buskene på gården Klode. Alle disse virkestoffer samarbejder med de frie radikaler i moleret; der således indgår i nye sammenhænge og langsomt optages i huden, for derved at give en bedre blodgennemstrømning og virker bakterie hæmmende , derved styrker bindevævet og dette giver en meget elastisk og smidig hud.

Fur Moler Care natcreme m/ Camille

Denne natcreme indeholder de samme ingredienser som i dagcreme ,men der er lidt andre mål på ingredienserne. Der tilføres yderlig cammile, som stopper bakterier, sammentrækker huden og beroliger den.

Fur Moler Care body lotion m/ Padderokke

Jeg har her anvendt de same grund ingredienser som ved dagcremen blot uden hyben Selve forhold mellem grundelementerne er andeledes og der er yderlig tilføjet ekstrakt af padderokke ,som er en gammel lægeurt, der indeholder kisel, virker bakteriehæmmende ,øger blodcirkulationen samt styrker bindevævet.Med denne cocktail får du et hudplejeprodukt, der trænger ind i huden gør den mere smidig og elastisk samt styrker bindevævet.

Fur Moler Håndcreme m/ Padderokker

Den indeholder de samme ingredienser som Fur Bodylotion m/ Padderokker blot i ændrede forhold

Hudplejeserien Fur Moler Care

Min hudpleje serie har dannet grundlag for et forskningsprojekt på Københavns universitets afdeling for hudsygedomme og her har man konstateret at moleret kan afhjælpe psoriasis. Således har jeg produceret specialcreme som i nogen tilfælde afhjælper psoriasis og hudeksem.

Jeg har mange brugere af min hudplejeserie, som har psoriasis og alle er naturligvis glade for at anvende et produkt af den rene natur på Fur. Derfor siger vi at : ”hudplejeserien er en gave fra naturen”

Fur Moler shampoo m/honning

Fur Moler shampoo m/ honning: består af sulfat, som er forsæbet fedtalkohol fra Kokospalmekerne oli dertil Destilleret vand, 15 % moler, glycerin, honning, Padderokke ,salt, Aloe-Vera , B5 vitamin (Pantheon), natriumbenzoat og min duft olie fra Jasmin buske.

Shampooen virker på alle hår typer og er meget anvendt , den giver dig en dejlig frisk hårbund, hvor moleret ,padderokke og honning giver hårbunden en god blodcirkulation og styrker hårrødderne. Håret holdes blødt og lækket ved brugen af glycerin og honning. Fur Moler hårshampoo er et godt middel mod eksem, psoriasis og skæl, moleret går i dybden og sammen med de andre ingredienser renser den hårbunden.

Produkt

Dagcreme m/ Hyben – 50ml

Natcreme m/ Camille – 50ml

Bodylotion m/ Padderokke – 200ml

Håndcreme m/  Morgenfrue – 200ml

Hårshampoo m/ Tang – 200ml

Hårbalsam m/ Salvie – 200ml

Body shampoo m/ Salvie – 200ml

Grøn / Gul alm.

120 kr.

120 kr.

160 kr.

140 kr.

85 kr.

95 kr.

85 kr.

Rød psoriasis

125 kr.

125 kr.

170 kr.

150 kr.

95 kr.

100 kr.

85 kr.