Pålæg
Pålæg:
- Kalverullepølse
- Lammerullepølse
- Saltkød
- Roastbeef
- Røget filet
Fersk:
- Kalvekød fra vore Herefordkvæg
- Lammekød fra vore Texel/ Merino får
- Kalvespegepølser m 2 % fedt
- Fårepølser
Andet:
- Bresola
- Tapas
- Hjemmelavede Sandwich
- Fårepølser
- Kødpakker
Pålæg
Der saltes og ryges både lammekøller og kalvefilet til pålæg, ligesom kalvelårtungen saltes til saltkød.
Pålæg:
Rullepølse pr. 100g
22 kr.
Roastbeef pr. 100g
24 kr.
Røget filet pr. 100g
36 kr.
1 bakke kalvepate m/champignon
35 kr. pr. stk.
Kalve frankfurter uden tilsætning af fedt pr. pakke med 4 stk
50 kr.
Der er både med Ramsløg og uden Ramsløg.
Ungdyr paté
35 kr. pr. stk.
Salt kød pr. 100 g.
22 kr.